Transformasjonsreise
 til Santorini

2.-8.sep 2019

Hvis du virkelig er klar for en amazing transformasjon i livet ditt -
å leve i overflod og frihet i kjærlighet, helse, jobb og økonomi - da er du kommet til rett sted!
Ta valget i dag og bli med transformasjonsguide Iisa en hel uke i Santorini! 

00
Days
10
Hours
10
Minutes
44
Seconds

PÅMELDING FØR MIDNATT - 4000 K​​​r. RABATT

Dette er ikke et kurs. Dette er en reise for livet. Ekte transformasjoner finner sted på en av verdens mest spesielle øyer på jorda. Du er i sentrum av det hele - i det øyeblikket du ankommer. Din energi flyter fritt mens du opplever den vakre solnedgangen i Oia, mens du opplever magien  i å være med andre på samme reise. Ditt livskart skapes på en restaurant i Fira med en slående caldera utsikt. En vanntett actionplan skrives på the red beach..Spirituell oppvåkning i Akrotiri  som åpner opp din verden til din transformasjon - og endrer seg aldri tilbake til det gamle. 

Santorini er det perfekte stedet å transformere livet ditt!

Kombinasjonen av denne fantastiske øya og deg selv som gir slipp på din gamle story og starter en ny story - med alle ingredienser du trenger i en pakke så smart du vil undre deg over hva som egentlig skjedde når du drar hjem!  

Har du ønsket å endre noe i livet ditt og følt at det var vanskelig å gjøre det? Ikke noe problem, når du følger programmet kan du ikke feile!  Føler du deg stuck noen ganger og usikker på ditt neste steg i livet? La oss guide deg til dine neste rette steg på alle områder!

Lurer du på meningen med livet ditt eller skulle ønske det var lettere og bare være? Velkommen - hvor det spirituelle og hverdagslivet smelter sammen for din transformasjon og et lykkeligere liv.  Gjør du det bra på noen områder, men synes det er vanskelig i en eller flere av de 4 store - kjærlighet, helse, jobb eller økonomi? Dette er som en total makeover, en omprogrammering - som varer for alltid om du tillater det.

Dette er en måte å leve på, og i Santorini får du oppskriften og hvordan du skal bruke den!    

Amazing Santorini!

Santorini - bildene og videoene lyver ikke, og enda er der så mye mer enn dette! Øya har skjulte skatter vi vil vise deg, perfekt for din transformasjon, energiarbeide og mindblowing dager. Det er som å fly inn i en film og du spiller selvfølgelig hovedrollen - bortsett fra at det er ingen film, det er ekte - i 6 dager og 7 netter, og når du kommer hjem vil du fortsette å  leve på denne måten som du lærer med Iisas metode.

Vandre i gatene i Santorini, vennlige mennesker, gresk mat, strender, calderaen, høyt og lavt - men mest av alt har det en energi som vil hjelpe deg hver dag du er her. Dine neste steg i din reise i livet er planlagt i dette unike programmet disse dagene, og fortsatt er det mye rom for å invitere din nye story til å utforske og bli "født" hvor enn du går... det er som om det er skapt kun for deg - akkurat nå. Hvis du ikke allerede har blitt forelsket i Santorini før du kommer, vil du mest sannsynlig bli det - fylt opp med kjærlighet og enorme energier som støtter deg på din spesielle reise. 

Resultatene, målene og hvorfor...

Leve livet slik du er ment å leve det. I kjærlighet, lidenskap og balanse. Verden endrer seg og du er i front, men det er chill. Du bare er. Nå, nå og nå. Klar på hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det! Fri fra frykt. Leve i tillit - koblet på universet og dine guider. Leve som om tid ikke eksisterer. Ha suksess. Omfavne lykken... og så mye mer - vi skaper programmet unikt for deg, så det er ikke mulig at det blir feil. Du bestiller. Vi leverer. Trenger du flere "hvorfor" til å komme hit? La oss fortelle deg...

Forestill deg en reise hvor programmet er designet for deg.  Du har bestilt din valgte overnatting. Alt du trenger å gjøre nå er å komme til Santorini flyplass, alt annet er ordnet for deg. Du har god tid til å uforske Santorini på egen hånd om du ønsker eller sammen med andre her på samme reise. 

Du tar kun med deg selv og alt du ønsker å transformere, og programmet blir skapt for deg, så når du drar hjem er dine spørsmål svart og du lever i et nytt energifelt, med en proff actionplan som virker - nye ritualer i et transformert liv... hvis du ønsker - blir det aldri det samme som før du dro hjemmefra. Alt er opp til deg. Hva velger du? La oss se på det punkt for punkt så du ser det enda klarere... 

Malen på programmet ser ut som dette før dine ønsker er lagt til.. Alladins lampe, amazing program, Santorini - la oss danse! 

 • Gi slipp på storyen du ikke vil vanne mer
 • Skap en ny story du vil bli lykkelig over å leve hver dag
 • Mestre kunsten å manifestere ute å måtte tro på det  
 • Lage den perfekte actionplan for alle dine mål i livet
 • Spirituelt fokus for å finne det du søker enklere
 • Energiarbeide som bringer deg ro på en annerledes måte
 • Nye ritualer på en spesiell måte for å lettere integrere
 • Meditasjon, healing, yoga... for å hjelpe og for å motta
 • En komplett metode med enkle steg for din suksess
 • + mye mer - og dine ønsker for ditt program

Er du klar for din transformasjon? 

Noen ganger så kjenner vi bare at dette passer oss. Om du kjenner for å pakke kofferten og at dette er noe som passer deg, da er det tid for action! Mange bare drømmer om å gjøre det som de tror vil endre livet, altfor mange drømmer ligger gravlagt på kirkegården... 

Det er begrenset med plasser, og det er i mindretall det er mulig å komme på en slik reise hvor vi underviser på norsk. De fleste reisene våre vil det foregå på engelsk fremover, så er du klar - meld deg på!

Om Santorini... 

Dette stedet har noe spesielt som faktisk er vanskelig å forklare, jeg sier til mennesker - du må bare oppleve Santorini! Du kan se på bilder, videoer, lese artikler, men det er likevel ikke nok. Noe skjer når du kommer hit, å møte deg selv i Santorini med et åpent sinn og bare være klar for å ta tak i hva enn som kommer til deg av ideer, tanker, følelser, bare være... Santorini er det perfekte stedet og bare være... og når du er 100% åpen (tro meg, det vil du være raskt etter vi starter) for din transformasjon som dette stedet vil hjelpe deg med, vil livet ditt endres - og resultater vil skinne foran deg hver dag. Det er ganske magisk! 

Transformasjonsreise på så mange måter...

Våre økter er ikke i et kjedelig møterom! Hver dag vil du oppdage et nytt amazing sted i Santorini - både i programmet og i egentiden mellom øktene. Vi har spesielle rom for oss å jobbe i på fire steder - hør på dette, er det musikk i dine ører eller hva...

 • ANKOMSTDAG: Mandag er "ankommer i Santorinidag." Det er ikke noe program men vi henter deg på flyplasssen, og hjelper deg veldig gjerne om du ankommer tidlig og vil starte å utforske Santorini. Du får og utdelt programmet med tips til hvordan du best mulig forbereder deg til morgendagen.
 • MANIFESTERINGSGDAG: Tirsdag starter vi programmet! Det er strand-dag i Kamari for å lande og bli klar for transformasjon, designe og manifestere din nye story! 
 • ACTIONDAG: Onsdag er Fira-dag, sentrum av Santorini, calderautsikten og små superskjønne gater! Vi skaper din masterplan og steg for steg strategi hvordan du oppnår målene dine.   
 • ENERGIDAG: Torsdag er Akrotiri-dag. Energiene er spesielle her, fyret, området, perfekt for å aktivere nye energier og gå opp i et nytt energifelt i ditt liv! 
 • RITUALEDAG: Fredag er Oia-day, også et sted med amazing energier, perfekt til å aktivere nye ritualer i livet ditt, solnedgangen er berømt, hele Oia er en opplevelse du aldri vil glemme! Her vil vi ende vårt transformasjonsprogram og feire alt som du har bestilt inn i livet ditt - samt fokusere spesielt på nuet... ord er ikke nok for å dekke dette!
 • CHILLDAYS: Lørdag og søndag er bare for deg! Det er tid for å være alene eller sammen med de andre på gruppa. Teamet er tilgjengelig om du ønsker mer veiledning disse dagene i forhold til din transformasjon. Hvem vet kanskje gruppa vil gjøre noe sammen? Ønskes mer støtte så får du det - du bestemmer! Hvis du vil ha assistanse guider vi deg gjerne så du får den beste opplevelsen akkurat for deg, besøke andre steder på Santorini, slappe av på stranden, nyte calderaen på en flott restaurant - eller kanskje danse natten lang? Du er din master i ditt univers - hva vil den transformerte deg gjøre? Kanskje du vil overraske deg selv med dine valg... 
 • REISEDAG: Mandag er det tid for deg å reise, med en fersk transformerende uke i bagasjen, mange minner, actionplan, nye ritualer, mål som er viktig for deg, balanse, energi som flyter og guider deg til hvert steg på din reise... livet er en reise og du har kartet. La Santorini være en del av din livsreise.


Dette er inkludert: 

 • Fire morgen-seanser - 4 timer hver dag
 • Fire etter-lunsj-sesanser - 3 timer hver dag
 • Tonnevis transformerende samtaler under lunsj og middag 
 • Support og energitransformasjon -  på lørdag og søndag. Det du trenger for å ha klarhet, planen, ro i sjelen - at din transformasjon er slik den skal. Iisa slipper aldri noen før vi er kommet i mål.  
 • Transport til alle steder i Santorini vi skal være tirs-fre
 • Transport fra flyplassen når du kommer og når du drar 
 • Eksklusiv transformasjonsgruppe på Facebook så vi lettere kan følge litt opp når du kommer hjem og sikre din suksess. 
 • Din egen transformasjonsbok som vil følge deg fra øyeblikket du kommer hit, og vil hjelpe deg hvert steg på veien fordi det vil være en kombinasjon av transformasjonsmetoden og ditt unike deg i denne spesielle boken  - den vil bli din diamant! 
 • Photoshoot med fotograf Ragnar. 
 • Lydfiler som du kan bruke når du kommer hjem slik at transformasjonen blir enda større og fortsetter å vokse med deg. 

Dette er ikke inkludert: 

 • Flybilletter
 • Overnatting
 • Kost


Fly: 

 • Du bestiller billetter så du ankommer mandag og reiser mandag. Hvis du ønsker å komme før eller bli lengere, si fra så vi vet når du er her. 

Velg en av reisene når du betaler: 

8.-14.juli 2019
15.-21.juli 2019
2.-8.sep 2019

Når du kommer: 

 • Henter vi deg på flyplassen, så du slipper å organisere noe selv. 


Hvor vil du bo: 

 • Vil du ha strand er Kamari et tips. 
 • Vil du bo i sentrum er Fira stedet. Karterados og Firostefani er og bare en gåtur fra Fira. 
 • Oia - stedet med solnedgangene. 
 • Akrotiri - stedet med energiene. 
 • Øya er liten så uansett hvor du bor vil det fungere flott. 
 • Bare ta kontakt om du trenger hjelp med valg av overnatting. profile-pic
Barbro Rieser

I got to know Iisa one year ago and have followed her since then. There is a lot of different coaches out there and i have searched for the best to follow. And not only to follow and be inspired, but to really take action. Iisa has been and is a great coach in many ways. She is the best when it comes to helping me and a lot of other people to really take action and to really make changes on a deep level. Dont miss out on Iisa and her great personality! If you need to make changes in your live and if you really feel you are ready to take action, Iisa can really help you in this prosess. But of course we need to take the action and do the work ourself. Iisa is honest and spiritual. At the same time she is down to earth and genuin. Im so happy that i got the chance to get ti know her! A concret example on what she has inspired me to do, is to move out on the country, which has been a huge step in my live and so important as part of making changes. If you dont want to make changes and dont want to take action, i dont think Iisa is the right coach for you. I can, from the bottom of my heart recommand Iisa as your livecoach. Love from me to you

profile-pic
Rolf Mollvik

Iisa has done what nobody else has done. She inspired me to take action and do something about what I basically believe in, but have not ventured for fear of failure. She is a warm and genuine person, a true inspirator and a wonderful guide.

profile-pic
Anne Gro Veseth

Dear Iisa - you are completely true,honest and real. You kick and push people hard,very hard sometimes. But- you do it with love. So that I can see out side "the box", where I can see all my strength, power and possibilities. Where I can change my life to what ever my dreams and highest wishes in life are. Iisa-you are Amazing

profile-pic
Inger Helene Flatland Myrene

That I got your conception of life into my life Iisa was really the start of a new and better life. I've received so much from you that made me see the world from a new and better side.

profile-pic
Anne Bente

IISA is an inspiration both with tools and tricks to improve most parts of your life. Over the top engaged and interested in giving, spiritual and fun. And quick to kick butt if action does not follow the learning. Manifesting has become a natural part of everyday life. Still learning. Thank you IISA!

profile-pic
Gunnel

Iisa can really put feet under your ideas and dreams, and make them begin walking where you want them to move to reach your goals.

profile-pic
Gro Epland

She is so brave, just do it and it's infectious. I got the inspiration to move the focus up and forth to see opportunities and not be so busy by myself but rather see them I'll help. I have received a lot of inspiration from Iisa, and I would like to highlight 28 days in which the challenges are both inspiring and challenging to go past the comfort zone. There is a positive change in such a focus for 28 days in a row. Have also had 1 to 1 hour that was valuable. She is generous and gives a lot for free. But as Iisa says, you must take action yourself. Then lift your eyes up and look for the possibilities.

profile-pic
May Bodil

Iisa conveys, inspires, motivates and last but, most importantly, delivers 100% to you who want to succeed. Her patience along with a broad knowledge of body and soul makes me not lose all the skills that are learned. Many courses have been bought and paid earlier without giving me the results I have wanted. Iisa gives it all, your knowledge, be patient, ask questions, do the job and you will succeed with Iisa. I'm super thankful for course, contact, help and support. Iisa is highly recommended!

profile-pic
Eva Kloster

I’ve followed Iisa for about a year now. During this time, she’s been a great and very important inspiration to me. Her good spirit and love for everyone, her authenticity, her willingness to be imperfect, vulnerable, honest and a little crazy sometimes is exactly what I need. It gives me the hope and trust that I need to move on through difficult times, and to take action in areas that challenge me. With my teeth grinding and pulse sky rocketing, I’ve done FB lives, I’ve dared to ask for help, and I’ve dared to pay myself first, just to mention a few of the scariest things in my life. Iisa’s PW22 steps for manifesting the life that I want are easy to apply and have helped me to let go on a number of old stuck ideas and thoughts. In the communities of people that follow Iisa, I’ve met some of the most fantastic, beautiful, amazing, and loving people in my live. I’ve set my Venus goal and it’s so true to me that I truly enjoy every moment on my path towards it. With gratitude, Eva

Select Testimonials

Iisa Persen: 

Iisa lever for transformasjon og ser på det som sin mission i livet, å støtte mennesker som søker varig endring. Å være i balanse med de fire store - kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Å være spirituelt våken og samtidig ta action og de neste rette steg til å leve fullt som den personen du er ment å være. 

Hun har hatt mange utfordringer i livet - fra å være et løvetannbarn, konkurs og uhelbredelig kreft - likevel lever hun et lykkelig amazing liv! Hun flyttet til Santorini i august 2017 med Ragnar, etter å ha vært inspirasjonsforedragsholder i mange år. Hun har gjort alt fra teaterprosjekter, vært distriktsjef for 13 butikker, ledet mastermindgrupper, har mange forskjellige onlinekurs - men aller mest nå er Hjørdissenteret i fokus. Et sted for transformasjon. Det etableres et Hjørdissenter på Santorini også - og det at du nå er invitert på Transformasjonsreise dit er en stort steg på veien! Kanskje du vil være med å bestemme hvor det nye senteret vil ligge? Nå pendler hun mellom Vennesla og Santorini en stund, før det er tilbake til Santorini for fullt... fokusert 100% på transformasjon der..fordi - uansett hvor kult det er og møtes online - det vil aldri aldri slå det som skjer når vi er i samme rom, jobber sammen, snakker sammen, spiser, vandrer, opplever, energiarbeide... transformasjon er best "live" - så et varmt velkommen til å joine oss her i amazing Santorini! 

Kristina Stavrum: 

Gir deg energipåfyll og energibalansering mens du er på Santorini. Hun er inspirator, coach, frisør og stylist for å nevne noe... Når vi er i transformasjonsprosess så stopper det ofte opp med gammel story og annen motstand - da vil Kristina være der og veilede deg gjennom det. Det er ikke så lett å beskrive hva Kristina gjør med mennesker, men Iisa selv bruker Kristina som sin støtte til nye nivå - og denne magien kan du nå få nyte godt av når du er på Santorini sammen med oss. Å være i balanse og få det påfyllet du har bruk for akkurat når du trenger det er utrolig viktig for din transformasjon og det å leve et godt liv - velkommen til å møte Kristina på Santorini! 

Spread the love