14.-16. september vil Iisa og 6 utrolige inspiratorer samles i Kristiansand og over 3 intense dager vil de avsløre hvordan de... 

løser de største utfordringene...
og dermed får overflod i de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi!  

DU ER INVITERT til å være med dem og få deres vanntette metoder, råeste planer og innerste hemmeligheter... så du effektivt kan transformere ditt liv til det som du før bare har drømt om...

Transformer ditt liv på årets råeste camp! 

00
Days
16
Hours
51
Minutes
31
Seconds

Amazon Camp starter fredag kl 17.00!

Forrige transformasjonsreise var på Akinon i Spania... les hva andre sier... 

4 dager i Akinon føltes som 4 intense og viktige uker. Det finnes ikke sidestykke til dette. Det ER livstransformerende!
Tusen takk til enestående Iisa og team og de fantastiske medpassasjerene som gjorde reisen uforglemmelig ?  Anbefales på det varmeste om man vil ha endring ?

Verena Waddell

Visual artist

Insert Video
Insert Video
Insert Video
Insert Video

Disse kommer på Campen for å inspirere deg! 

Margrethe Skår

Helseveileder

Benajmin Vangen

Refleksolog/PT

Jane Nesset

Travel Mamma

Inger Lise

Kontochristos

Infopreneur/skribent

Bjørnar Strendo

Refleksolog

Torill Taftø

Meditasjonsguide

Er du en Amazon?
Hvis du virkelig er klar for en amazing transformasjon i livet ditt -
å leve i abundance og frihet i kjærlighet, helse, jobb og økonomi - da er du kommet til rett sted!
Ta valget i dag og bli med spirituell actionguide Iisa en helg i Kristiansand (Clarion Hotel Ernst) eller bli med online! 

Se for deg dette..

Du har akkurat tilbrakt 3 dager i et rom med et team som virkelig kan transformasjon. 

Og, bak disse lukkede dører, avslørte de sine mest kraftfulle og smarteste metoder - som de har brukt til å oppnå enorme resultater, både for seg selv og mennesker de hjelper på sin vei. 

Men de de delte ikke bare disse hemmelighetene med deg...

... de ga deg også hands-on support, blueprint og steg for steg strategi til hvordan du...

oppnår overflod i de 4 store 

I tillegg, på toppen av alt... fikk du en workbook som ga deg gullmetoden som vil virke for deg - uansett hvilken situasjon du har i dag eller hva du har opplevd før. 

Høres det umulig ut? Det er det ikke.

Fordi du er invitert til å bli med på Amazon Camp hvor akkurat dette drømmescenarioet vil bli din virkelighet. 

14.-16.september har du den unike muligheten til å tilbringe 3 dager med Iisa og teamet på 6 til som har slått seg sammen for å vise DEG... 

... hvordan du kan transformere livet ditt ved å dypdykke i det som kreves for å få det som du drømmer om. 

Husk at plassene er begrenset... så ikke vent med å ta action... 


Et helt spesielt transformerende event som viser deg hvordan du... 

... går fra gammel story til ny story... 

... lever i det rette energifeltet som gir deg raskere resultater...

... manifesterer det livet du før bare har drømt om... 

Og, til syvende og sist, speeder opp din action samtidig som du føler en enorm ro over det, fordi du er deg - 100%. 

Men, ulikt mange andre eventer og konferanser du kanskje har deltatt på før... Amazon Camp handler ikke bare om å dele informasjon og ideer. 

Campen er et sted for toveiskommunikasjon - både for deg som deltar i Kristiansand og Online. Det er en oppslukende opplevelse som gir deg direkte guiding - både spirituelt og actionbasert - som passer inn det du trenger akkurat nå. 

Før jeg forteller mer om Amazon Camp, la meg introdusere meg selv... Har du tid nå så se gjerne videoen under her, da det er mye læring i den - hvis ikke så - her er essensen av hvem jeg er her....

"

Hei, jeg er Iisa. De siste 11 årene har jeg inspirert mennesker til å ta action i sine lykkeprosjekter, leve det gode liv og skape en ny virkelighet uansett dagens situasjon eller fortid - ved å bruke en annerledes metode som gir en ny måte å leve på... Denne visdommen fungerer uansett utfordringer, for min egen del som er et løvetannbarn, opplevd konkurs og i 2013 fikk diagnosen uhelbredelig kreft - har dette vært en utrolig reise å oppdage at der finnes en annen måte å gå de neste rette stegene på... 


Iisa Mari Persen - Unstucker

play

På "transformasjonsreisen" som varte i 4 dager opplevde jeg og lærte masse, blant annet om å viktig det er å handle på ting om du vil ha en forandring i livet. Enten det handler om jobb, helse, kjærlighet eller penger. Før jeg kom var jeg usikker på en del ting i livet mitt. Flere ting falt på plass under kurset. Nå når jeg har vært hjemme igjen en stund, kjenner jeg at jeg er mye tryggere i meg selv og har mye mer tilfredshet og lyst til å leve mer. Jeg har nå tro på å lykkes med det jeg driver med. Livet kjennes spennende og jeg har en god tro på fremtiden.

Kari Flaten

Coach

Det var rett og slett en helt fantastisk reise og opplevelse. Iisa er en tvers gjennom herlig,inspirerende,ekte og dønn ærlig dame. Hun vet hva hun snakker om pga egne opplevelser og livserfaringer. Iisa ser deg, bryr seg og vil alle godt. Hun sparker hardt og brutalt,men av ren kjærlighet. Uten denne reisen,hadde ikke jeg vært den jeg er i dag ??Nå er jeg på rett vei. Tusen  ?lig takk Iisa

Anne Gro Veseth

Dette er ikke et kurs. Dette er en reise for livet. Ekte transformasjoner finner sted på det vakre Sørlandet eller online fra der du er. Du er i sentrum av det hele - det øyeblikket du ankommer. Din energi flyter mens du opplever magien  i å være med andre Amazoner. Ditt livskart skrives. En vanntett actionplan. Spirituell level up. som åpner opp din verden til din transformasjon - og endrer seg aldri tilbake til det gamle.

Amazon Camp er den  perfekte helgen til å transformere ditt liv! Kombinasjonen av denne amazing helgen og du som gir slipp på din gamle story og starter en ny story - med alle ingrediensene du trenger presentert i en pakke så smart at du vil undre deg over hva som skjedde når du reiser derfra! 

Har du villet endre noe i livet ditt og syntes det var vanskelig å gjøre det?  Ingen problem, når du bruker Amazon-programmet kan du ikke mislykkes! Føler du deg stuck noen ganger og usikker på ditt neste rette steg i livet?  Slapp av og la oss guide deg til dine neste rette steg på alle områder!

Har du lurt på meningen med livet ditt eller ønsket det var lettere og bare være?  Velkommen -  hvor det spirituelle og hverdagslivet smelter sammen til din transformasjon og et lykkeligere liv. Har du det flott på noen områder i livet ditt, kanskje synes det er vanskelig i en eller flere av de 4 store - kjærlighet, helse, jobb eller økonomi?  Dette er en total makeover, en reprogrammering - som varer like lenge som du lar den få lov til. 

Dette er  en måte å leve på, og på Sørlandet denne helgen vil du få oppskriften  og hvordan du skal bruke den.  

Om du synes det er vanskelig å

 • få til overflod i de 4 store 
 • gi slipp på den gamle storyen din 
 • leve uten frykt, unnskyldninger, prokastinering...
 • vite hvilken vei du skal gå og hvordan du skal gjøre det
 • leve i den nye storyen som du vet bringer deg til neste nivå
 • ta action, selv om du vet at det er smart for deg 
 • finne oversikten på de neste rette stegene 
 • få nok tid til å gjøre det du vil 
 • leve i kjærlighet
 • elske jobben din hver dag
 • utføre planene du har laget 
 • manifestere det livet du ønsker deg 
 • skape passive inntektskilder
 • fokusere på helhetlig helse
 • fokusere og/eller utvikle deg spirituelt 

... om du kjenner deg igjen i noen av punktene - så er det gjerne fordi du mangler en transformasjon i livet ditt som gjør at alt dette er mulig å få til med letthet - jobben må gjøres ja, men ikke med å leve i feil energifelt eller overse sammenhengen mellom det spirituelle, action og manifestering! Der fins en annen vei - velkommen til Amazon Camp for å fokusere på dette i 3 dager sammen med oss!

Praktisk:   

Fredag kl 17-21 

Lørdag kl 10-19 

Søndag kl 10-17 

Sted: Kristiansand 14.-16.sept, Clarion Hotel Ernst - eller bli med online fra der du er. Alle får opptak av hele helgen + en workbook som hjelper deg steg for steg med din strategi. 

Transformasjonsguide: Iisa Mari Persen

Foredragsholdere: Margrethe Skår, Benjamin Vangen, Janne Nesset, Inger Lise Kontochristos, Bjørnar Strendo og Torill Taftø. 

Kaffe/te inkludert. Overnatting/lunsj kommer utenom. 

Pris: Kristiansand: kr 3990.- / Online: kr 2990.- 

Bindende påmelding. 

00
Days
16
Hours
50
Minutes
54
Seconds
Insert Video
Insert Video
Spread the love