AMAZON CAMP 
 Kristiansand Clarion Hotel Ernst 14.-16.sep 2018

Er du en Amazon?
Hvis du virkelig er klar for en amazing transformasjon i livet ditt -
å leve i abundance og frihet i kjærlighet, helse, jobb og økonomi - da er du kommet til rett sted!
Ta valget i dag og bli med spirituell actionguide IIsa en helg på Sørlandet! 

Dette er ikke et kurs. Dette er en reise for livet. Ekte transformasjoner finner sted på det vakre Sørlandet. Du er i sentrum av det hele - det øyeblikket du ankommer. Din energi flyter mens du opplever magien  i å være med andre Amazoner. Ditt livskart skrives. En vanntett actionplan. Spirituell level up. som åpner opp din verden til din transformasjon - og endrer seg aldri tilbake til det gamle. 

Helgen passer for deg som ønsker transformasjon, uavhengig om du har en fast jobb, egen business eller ikke jobber nå. På økonomi vil vi fokusere på passiv inntekt - noe som passer alle, og som jeg tror blir mer naturlig fremover. Du lærer i løpet av helgen å skape passive inntektskilder ut fra din situasjon. 

Tiden er inne.. et halvt år igjen av 2018 nå...

Amazon Camp er den  perfekte helgen til å transformere ditt liv! Kombinasjonen av denne amazing helgen og du som gir slipp på din gamle story og starter en ny story - med alle ingrediensene du trenger presentert in en pakke så smart at du vil undre deg over hva som skjedde når du reiser derfra! 

Har du villet endre noe i livet ditt og syntes det var vanskelig å gjøre det?  Ingen problem, når du bruker Amazon programmet kan du ikke mislykkes! Føler du deg stuck noen ganger og usikker på ditt neste rette steg i livet?  Slapp av og la oss guide deg til dine neste rette steg på alle områder!

Har du lurt på meningen med livet ditt eller ønsket det var lettere og bare være?  Velkommen -  hvor det spirituelle og hverdagslivet smelter sammen til din transformasjon og et lykkeligere liv. Har du det flott på noen områder i livet ditt, kanskje synes det er vanskelig i en eller flere av de 4 store - kjærlighet, helse, jobb eller penger?  Dette er en total makeover, en reprogrammering - som varer like lenge som du lar den få lov til. 

Dette er  en måte å leve på, og i Kristiansand denne helgen vil du få oppskriften  og hvordan du skal bruke den. 

Er du en amazon? Hvor mange av disse ønsker du å hake av på og si: yes, det er meg!

 • Du lever nå - uten tid
 • Du går for målene dine! 
 • Du gir deg aldri!
 • check-square-o
  Du er spirituell
 • check-square-o
  Du tar action
 • check-square-o
  Du manifesterer
 • check-square-o
  Du har en rå plan - vet hvordan den skal utføres, du vet dine neste rette steg!
 • check-square-o
  Du endrer verden!
 • check-square-o
   Du har passive inntektskilder
 • check-square-o
  Du elsker å møte andre
 • check-square-o
  Du har noe du brenner for

Gå sammen med andre Amazoner.. vennlige mennesker som vil ditt beste, samtale over en kopp kaffe i pausen, foredragene, energien, det vil være høyt og lavt - men mest av alt en energi som vil hjelpe deg hele helgen. Dine neste steg for din livsreise vil se ut som det er nøye planlagt når dette unike programmet foldes ut disse dagene. Samtidig vil du oppleve at din nye story fødes og utvikles der og da. Som skapt for deg - akkurat nå. Dette kan ikke forklares, men må oppleves. Du trenger en stor donge med tillit for å delta denne helgen, men ikke stress - har du det ikke, så vil du få det denne helgen. Å leve i tillit er amazing! 

Resultatene, målene og hvorfor...

Å leve livet ditt slik du alltid var ment å leve det. I kjærlighet, lidenskap og balanse. Verden endrer seg og du står i front, men det er rolig. Du bare er. Nå, nå og nå. I klarhet om hva du skal gjøre hvordan du skal gjøre det.  Fri for frykt. Leve i tillit - påkoblet universet og dine guider. Leve som om tid ikke eksisterte. Ha suksess. Omfavne lykken... og så mye mer - vi skaper programmet for deg, så det er ikke mulig å trå feil. Du bestiller. Vi leverer. Trenger du flere grunner for å komme på Camp? La meg for fortelle deg...  

Se for deg en reise hvor programmet er designet for deg.  Alt du trenger er å bestille din plass, ordne deg overnatting, komme til Kristiansand.

Du tar med deg alt du ønsker å transformere, og programmet vil skapes for deg, så når du drar vil dine spørsmål være besvart og du lever i et nytt energifelt, med en proff actionplan som virker - og nye ritualer i ditt transformerte liv... hvis du ønsker det - vil livet aldri blir det samme som det du hadde da du dro hjemmefra. Alt er opp til deg. Hva velger du? La oss oppsummere punkt for punkt så du kan se det enda mer klart...

Malen på programmet ser slik ut før dine ønsker er lagt til... Alladins lampe, amazing program, Kristiansand - Amazoner - nu kjør vi!

 • Gi slipp på den storyen du ikke vil vanne mer
 • Skape en ny story du vil bli wowet over å leve hver dag 
 • Mestre kunsten å manifestere uten at du behøver tro på det 
 • Skape den perfekte actionplanen for alle dine mål i livet
 • Løfte din spirituelle verden til et høyere nivå for å finne det du søker
 • Energijobbing som gir deg totalt ro på en ny måtei
 • Nye ritualer ipå en spesiell og morsom måte slik at du lettere integrerer det
 • Meditasjon, energibalansering... for å hjelpe og for å motta bedre det som venter deg
 • En komplett metode med enkle-å-bruke-steg for din suksess
 • + mye mer - og dine ønsker til ditt program   

Er du klar for din transformasjon? 

Kan vi garantere en transformasjon? Nei selvfølgelig ikke, dette er et samspill mellom deg og meg - og de andre som vil stå på scenen, de andre amazonere du vil møte... men jeg kan love deg -  

Om du tar valget om å være klar, bestemmer deg - så skal jeg gjøre alt jeg kan for at du skal få en helt amazing helg som vil hjelpe deg med akkurat de transformasjoner du ønsker deg!  

Amazoner samler seg...Kjærlighetskrigen... Paradigmeskifte.... 

Det er store endringer på gang. Det er snakket om dette i langt tid. Tiden er inne. Vi er mange som ønsker å bidra til at verden blir et bedre sted. Hvordan kan vi det? Jo, med å starte med oss selv. Med å samle oss. Med å møte andre mennesker som vil det samme. Helgen vil også brukes til å skape en felles plattform, knytte kontakter og til å skape en plan som vi sammen kan utføre og være en del av - alle på vår måte. Du trengs! Vær en amazon og bli med på denne helgen hvor vi kickstarter dette! 

Hva gjør vi denne helgen... 

Jeg er kjent for å kjøre kurs uten program. Dette for at akkurat du skal få det du trenger. Denne helgen skal vi level up de lux! Derfor vil du få et program når du ankommer, pass på at du har meldt dine ønsker inn skriftlig minst 3 uker før helgen. Dette gjør du ved å svare på eposten du får når du melder deg på. Samtidig vil du få noen overraskelser underveis, blant annet av andre foredragsholdere.... det som hvert fall er tema for helgen: 

 • PYF & PASSION: "Pay Yourself First". Dette vet vi så godt, ta først vare på deg selv, hjelp deretter andre. Vi dykker inn i hvordan du kan praktisere dette for å leve slik du egentlig ønsker.  Tema her er blant annet: leve uten tid. Passion - når vi lever med og i passion, det er da resultatene kommer, livet som bare er, det og bare være - bare gjøre - bare leve. Når du ikke trenger noe - da får du alt! Vi dypdykker i din passion og hvordan du kan bruke den for å oppnå alt du ønsker.  
 • MÅL: Du tar valget om hvilke mål du vil oppnå i de 4 store - kjærlighet, helse, jobb og penger - ut fra der du er i dag. Steg for steg til måloppnåelse. Vi skaper den ultimate NRS*-plan for ditt liv! (* Neste Rette Steg). Du får og Venusmålsession - som vil gi deg en helt ny fuel på hvordan du oppnår målene dine. 
 • MANIFESTERING: Mestre manifestering er ekstremt viktig for å få til det du ønsker deg, uten å "bruke 30 år på det" - vi starter manifestering allerede i helgen, gled deg - dette blir utrolig spennende! Her utfører vi og ser resultater fortløpende hele helgen, wowfaktor!   
 • ACTION: Bare gjøre det! Vi aktiverer ditt nye actiongen, som gjør at du bare gjør. Vi starter allerede i helgen, hvor du får utført flere neste rette steg, slik at når du kommer hjem, bare fortsetter du. 
 • ENERGI: Alt er energi! Du trener på å stå i din kraft 100%. Sende ut din energi i ønsket energifelt, slik at du får et liv du vil leve. Du jobber med dine energier og finner din kraft. Glem å bli påvirket av negative energier etter dette! Denne bolken inneholder enormt mye - dette er grunnsteinen - energi!
 • SPIRITUELL: Hele helgen har spirituelt fokus sammen med action. Målet er spirituelt level up for alle, uansett hvor du er i dag. Aktivering av din indre Amazon. 
 • RITUALER: Ritualer som er gode for deg hjelper deg å endre absolutt alt du ønsker i livet ditt! Du bytter ut ritualer du ikke lenger har bruk for og erstatter disse med ritualer som hjelper deg på din vei. Dette vil sikre at du fortsetter når du kommer hjem etter helgen. Dont worry - we got you!
 • VENUS: Å være i Venusenergien er noe helt eget, det er dette vi kaller level up! Det er her tanker du ikke har tenkt før tenkes, det er her action du aldri har gjort før gjøres, og det er her suksessen og resultatene du aldri har fått før serveres til deg... du vil bli overrasket! 
 • AMAZONER: Noe av det aller beste som vil skje deg denne helgen er møter med andre Amazoner. Enten du deltar i Kristiansand eller på nett, så vil du møte andre som vil inspirere deg, som vil ditt beste, som vil lytte når du trenger hjelp, som vil gjøre sitt ytterste for at du skal få det du kom for - likt tiltrekker likt, og jeg tror at - siden du er her, så er du og en hjelper eller hva? Kom på campen og møt andre som deg selv - og andre som er annerledes, men som vil det beste for menneskene og for verden.

Hva får du: 

 • Amazing Program fredag kl 17-21
 • Amazing Program lørdag kl 10-19
 • Amazing Program søndag kl 10-17
 • Iisa guider deg gjennom programmet fra start til slutt
 • Foredragsholdere som gir deg enda mer kunnskap og klarhet. Navnene på disse annonseres avsløres i juli og august, men jeg kan love deg at de er valgt på øverste hylle, du kan få et lite glimt:
 • Klarsynt til stede hele helgen som gir oss det spirituelle fokus 
 • Kunstner som kanaliserer ned malerier for oss under campen
 • Helseteam som vil gi deg det du trenger for din helse
 • Planmester som gjør at struktur blir moro
 • "Harry Potter" i voksen utgave som vil få deg til å tenke tanker du aldri før har tenkt!  
 • Dine personlige ønsker i programmet (må meldes inn 3 uker før)
 • Din egen Amazon Workbook som hjelper deg med alle stegene denne helgen! Dette er transformasjonsboken som vil følge deg fra vi starter. Denne vil være en kombinasjon av transformasjonsmetodene og det unike deg i denne spesielle boken - den vil bli din diamant! Du får den når du ankommer Kristiansand. Skal du være med online, husk påmelding minst 1 uke før så vi rekker sende den til deg i posten. 
 • Hot Seat - du får personlig hjelp hver dag av andre Amazoner 
 • En drøss gode samtaler mellom slagene
 • Gruppe på nett i etterkant, slik at du kan fortsette samtalene og løfte og bli løftet videre når du trenger det 
 • Opptak av hele helgen. Alle påmeldte får dette. 
 • Online: vi skaper Zoomgruppe slik at du kan snakke med andre som også er med online denne helgen. 
 • Kristiansand: Kaffe og te hele helgen
 • Ikke inkludert: overnatting og mat 


Earlybird: Betal kun 3990.-/2990.- 

Du kan dele beløpet opp om du ønsker. Spar 2000/1000

Bonus 1: Iisas Amazing Arkiv med videoer, lydfiler og PDF

Jeg har en enorm mengde inspirasjonsvideoer, lydfiler og pdf skapt over mange år som nå samles på ett og samme sted. Dette arkivet vil du få tilgang til mens det fylles opp, (byggestart 1.aug) så allerede i sommer kan du få masse inspirasjon som hjelper deg videre. 

Verdi på dette?Omtrent umulig å sette en verdi på! Jeg har satt 7000.- for dette var prisen som andre har betalt for tilgang et år på noe av dette bare..

Trust me - dette vil du ha tilgang til! Dette selges ikke noen steder. 

Bonus 2: Suksesskurset PW22 - Endre din story på 22 dager. 

Dette onlinekurset får du tilgang til nå så du kan starte allerede i sommer! Pris er kr 3000 for PW22. PW22 har vært en stor suksess, men skal utvides fra høsten av, derfor får du nå en mulighet til å ta dette kurset helt gratis - før det utvides og får en pris på 10 000.-  Kurset lærer deg å endre din story ved hjelp av manifestering og action. 

Select Testimonials

Jeg pleier alltid å si: ta med møkka og kom! Jeg lover at du når du drar er det uten søpla - og med alt du før har drømt om! 

Kontakt oss gjerne - bruk messenger ved å klikke på knappen

Om IIsa: 

Jeg lever for transformasjoner og ser på det som sin mission i livet, å å møte mennesker som søker etter endring. Å være i balanse i de 4 stroe - kjærlighet, helse, jobb og penger. Å være spirituell og samtidig ta action - og de neste rette stegene for å leve livet som den du er ment å leve. 

Jeg har hatt mange utfordringer i livet, fra konkurs til uhelbredelig kreft - men likevel lever jeg et amazing liv! Jeg pendler mellom Vennesla og Santorini. Teaterprosjekter, distriktssjef for 13 butikker, mastermindgrupper, onlinekurs...listen er lang...  

fokus nå er senter for transformasjoner, kurs og online - alt handler om det gode liv, om transformasjoner!